over jeanet

PEOPLE JOURNEY | SOCIAL BUSINESS | CONTENT

MOTIVATOR

Aanstekelijk enthousiast. Denken in kansen betekent voor mij mensen betrekken in het proces en leren kijken, handelen en doen voorbij eigen grenzen. Hoe? Met het verkennen van alle mogelijkheden en met het creëren van alle veiligheid en vertrouwen dat nodig is.

MOTIVATOR

CREATOR

Fantasierijk en creatief. Hoe uit zich dat? Ik luister, stel vragen, en houd nieuwe ontwikkelingen bij. Vervolgens associeer, experimenteer en ontwikkel ik (nieuwe) ideeën tot werkbare concepten. Praktisch en actief faciliteer ik de kaders en geef ruimte aan medewerkers.

Jeanet Walraven

INSPIRATOR

Nieuwsgierig en ontdekken. Hoe? Lezen, luisteren en leren van nieuwe ontwikkelingen, mensen en omgevingen. Mijn belangstelling is breed. Van psychologie tot neuromarketing en van verandermanagement tot cultuurvraagstukken.

enthousiaste inspirator

DE GEDACHTE ACHTER KAIJROS

“No man ever steps twice in the same river, for it’s not the same river and he’s not the same man.”

Wanneer is het juiste moment? Hoe weet je of dat het juiste moment is? En als je het ziet is er vaak geen tijd, resources of andere mogelijkheden om dat moment te grijpen. Kaijros (kairos) is de filosofie achter mijn diensten. Kairos staat voor kansen pakken op het juiste moment. Dit zijn niet zomaar kansen, maar kansen die ertoe doen. Bijvoorbeeld mogelijkheden voor nieuwe leadgeneratie, zichtbaarheid te vergroten of nieuwe medewerkers werven. Je vindt ze door je in te leven in je doelgroep, aandacht te geven aan de werving en op het juiste moment met de juiste middelen daar te zijn waar je doelgroep is.
Om dit resultaat te bereiken, bestaat mijn dienstverlening uit drie pijlers:

  1. People journey: voor het uitstippelen van de reis, het juiste moment en de inzet van middelen. 
  2. Social business: de inzet van de juiste middelen om de doelen te bereiken. 
  3. Content: inzet van converterende content die aansluit op de gestelde doelen. 

Maak een afspraak of stel een vraag.