Selecteer een pagina

Over Mij

over jeanet

PEOPLE JOURNEY | SOCIAL BUSINESS | CONTENT

MOTIVATOR

Aanstekelijk enthousiast. Met de komst van social media liggen er zoveel kansen voor het promoten van jouw dienst of product. Ik help organisaties, ondernemers en professionals met het verkennen van alle mogelijkheden en zet ze om in concrete acties.

MOTIVATOR

CREATOR

Fantasierijk en creatief. Mijn motto is: de weg naar Rome bestaat uit meerdere wegen. Zo kijk ik ook naar de inzet van middelen voor het behalen van een doel of ambitie. Ieder doel is anders, ieder mens heeft andere ambities en ik vind het leuk om mijn creativiteit daarvoor in te zetten.

creator jeanet walraven

INSPIRATOR

Nieuwsgierig en ontdekken en daarmee anderen inspireren. Dat doe ik al heel mijn leven. Ik ben van nature nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en pas ze vervolgens toe in de praktijk om het effect hiervan te ontdekken. Van customer journey tot neuromarketing en van Twitter tot SEO.

enthousiaste inspirator

DE GEDACHTE ACHTER KAIJROS

“No man ever steps twice in the same river, for it’s not the same river and he’s not the same man.”

De inspiratie voor de naam van mijn bedrijf vond ik in de Griekse mythologie. Kairos en chronos zijn twee goden die gaan over tijd. Chronos staat voor de kloktijd, plannen en het lineaire proces. Kairos staat haaks op Chronos en gaat over het juiste moment, rust, inspiratie en creativiteit. Beide begrippen zijn van belang wanneer je werkt aan je online strategie, maar in het bijzonder Kairos. De rust die Kairos brengt zorgt inzicht, verandering en groei. Als we ons laten voortdrijven door Chronos blijven we hangen in hetzelfde. En als ik in al die jaren wel heb ervaren, is dat alles draait om relevantie. Op het juiste moment relevante content inzetten die leidt naar het juiste doel.